Podjetje

Podjetje Profiksing d.o.o. je bilo ustanovljeno l. 2009 s strani strokovno izšolanih ter usposobljenih ljudi, skupno z več kot desetletjem izkušenj v pritrjevanju.

profiksing logo

Znanje smo si nabirali v tesnem sodelovanju s proizvajalci lesenih (in ostalih ) montažnih objektov, dobavitelji materiala in inštituti za kakovost tako da vam z bogatimi izkušnjami pomagamo do pravilne odločitve pri izbiri
pritrdilnega materiala in ostalega orodja.

Zastopamo priznane blagovne znamke na področju pritrjevanja s pnevmatskimi in plinskimi aparati, električnega orodja in pritrdilnega materiala. Naš moto je pošten in odprt odnos, kakovostne storitve in predvsem odgovorno svetovanje. S tem prinašamo podjetju Profiksing d.o.o., kot tudi zastopanim blagovnim znamkam dodano vrednost katero kupci najbolj cenijo. 

Ker poskušamo našim partnerjem nuditi kar se da enostaven način poslovanja z nami smo skladno s prodajo ustanovili tudi lastno servisno mrežo z izkušeno servisno ekipo (več...).

Ker se zavedamo, da se tehnologija in materiali nenehno spreminjajo in da moramo iti v korak s časom smo vedno odprti za vaše predloge kako še izboljšati naše usluge in postati zaupanja vreden partner v poslu.  

Naša vizija je jasno začrtana: zagotoviti kakovostne storitve, na tržišče plasirati samo kvaliteten material in s strokovno usposobljenim kadrom naše usluge še bolje približati našim uporabnikom. Trudili se bomo izpolniti želje in zadovoljiti potrebe bodočih in sedanjih poslovnih partnerjev.